Sondaj realizat la Societatea Europeană de Coloproctologie (ESCP) asupra rezultatelor utilizării plaselor în pelvis în timpul intervențiilor chirurgicale colorectale

Există îngrijorare în rândul pacienților, chirurgilor și autorităților de sănătate cu privire la rezultatele adverse raportate de pacienți în urma utilizării plaselor în anumite proceduri chirurgicale uroginecologice.

Societatea Europeană de Coloproctologie (ESCP) a efectuat o revizuire extensivă a literaturii chirurgicale asupra rezultatului utilizării plaselor în pelvis, la pacienții care au suferit o intervenție chirurgicală intestinală și vor publica în scurt timp recomandările sale.

Societatea Europeană de Coloproctologie ar dori să fie informată de pacienții care au avut experiențe clinice bune sau nu foarte bune, pacienți supuși unor intervenții chirurgicale colorectale cu montarea unor plase, pentru corectarea prolapsului rectal (rectopexie), sau operații pentru cancer rectal avansat / boală inflamatorie intestinală care au necesitat montarea unor plase pentru închiderea plăgii perineale.

Sondajul este conceput pentru a surprinde experiența pacienților care au avut o operație care a implicat montarea unei plase la nivelul pelvisului ca parte a unei intervenții chirurgicale intestinale. Sondajul NU este conceput pentru a include rezultatele din urma operațiunilor urogineneologice, pentru prolaps sau incontinență urinară. Nu este inclusă utilizarea plaselor ca parte a reparației herniilor peretelui abdominal.

Sondajul se desfășoară în paralel cu consultarea opiniei publice. ESCP va grupa experiențele pacienților din întreaga Europă și va prezenta această experiență și opinie a pacienților cu privire la utilizarea plaselor în chirurgia colorectală, ca parte a ghidului sau ca o publicație separată.

Toate contribuțiile vor fi publicate, cu excepția cazului în care optați pentru nepublicare sau conținutul conține un limbaj defăimător, jignitor sau inadecvat, care este considerat nepotrivit în domeniul public. Contribuțiile care identifică o anumită persoană sau instituție nu vor fi publicate.

Dacă aveți comentarii specifice cu privire la ghidul în sine, vă rugăm să participați la sondajul specific.


Vedeți Politica de confidențialitate a ESCP

Notă: vă rugăm să salvați răspunsul în propriul document înainte de a utiliza formularul de mai jos pentru a ni-l trimite

Despre tine

Nu trebuie să ne furnizați numele sau adresa dvs. de e-mail, dar vă rugăm să vă precizați țara de reședință.

* indică faptul că aceste informații sunt necesare

Dacă alegeți „Nu”, vom publica „anonimizat” în locul numelui dvs.
Dacă alegeți „Nu”, vom publica „consimțământul nu este furnizat pentru dezvăluire” în loc de adresa de e-mail
Dacă alegeți „Nu”, vom publica „consimțământul nu este furnizat pentru divulgare” în loc de țara dvs.

Experienta ta

Notă: Vă rugăm să nu identificați persoane sau instituții în răspunsurile dvs.

1000 de cuvinte maxim
1000 de cuvinte maxim
1000 de cuvinte maxim
1000 de cuvinte maxim

Trimiteți răspunsul

* indică faptul că aceste informații sunt necesare

ESCP Affiliates