Euroopan erikoislääkäriyhdistyksen (ESCP) kyselylomake potilaille: kokemuksista lantionpohjan leikkauksista joissa on käytetty verkkoa

Tämä kysely on suunniteltu keräämään tietoa potilaiden kokemuksista lantionpohjan leikkauksista, joissa on käytetty verkkoa. Erikoisalayhdistys hakee samanaikaisesti yleistä mielipidettä tässä tarkoituksessa käytettävistä verkoista julkaistavaa hoitosuositusta varten.

Tarkoituksenamme on saada potilailta sekä positiivista että negatiivista palautetta verkoista, joita on käytetty lantionpohjan laskeuma- tai muussa suolikirurgiassa.

Johtuen tulevan hoitosuosituksen sisällöstä, ette voi osallistua kyselyyn, mikäli teille on laitettu verkko virtsateiden tai synnytinelinten kohottamiseksi tai tyräleikkauksessa.

Pyrimme keräämään potilaiden kokemuksia verkkoleikkauksista kaikkialta Euroopasta ja yhdistämään nämä osaksi hoitosuositusta otsikolla “Potilaiden kokemukset ja mielipiteet”.

Kaikki kerätty kirjallinen aineisto julkaistaan, mikäli ette sitä kiellä ja sisältö on julkaisukelpoista. Yksittäisiä henkilöitä tai organisaatioita koskevaa aineistoa ei julkaista.

Mikäli teillä on jotain erityistä kommentoitavaa itse hoitosuositukseen, niin olkaa hyvä ja ottakaa osaa seuraavaan kyselytutkimukseen: ESCP Mesh in Pelvis Guidance Consultation Survey


Katso ESCP: n tietosuojakäytäntö

Huomaa: tallenna vastauksesi omaan asiakirjaasi, ennen kuin käytät alla olevaa lomaketta ja lähetä se meille

Sinusta

Sinun ei tarvitse antaa meille nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi, mutta ilmoita asuinmaasi.

* osoittaa, että nämä tiedot vaaditaan

Jos valitset Ei, julkaisemme nimettömänä nimettömänä
Jos valitset Ei, julkaisemme sähköpostiosoitteesi sijaan 'suostumuksen, jota ei ole annettu julkistamiselle'
Jos valitset Ei, 'suostumuksensa, jota ei ole annettu julkistamiseen' kotimaasi sijaan

Kokemuksesi

Huomaa: Älä tunnista henkilöitä tai instituutioita vastauksissasi.

Enintään 1000 sanaa
Enintään 1000 sanaa
Enintään 1000 sanaa
Enintään 1000 sanaa

Lähetä vastauksesi

* osoittaa, että nämä tiedot vaaditaan

ESCP Affiliates